Via 3L pakub töötajatele töökohapõhist õppe programmi

Postitas Kait Liinev
Kategooria:

Selleks, et meie ettevõte koos töötajatega pidevalt areneks oleme otsustanud alustada koostööd Valga Kutseõppekeskuse ja tarneahelate juhtimise ühinguga Prolog. Eelmisel nädalal alustas Via 3L-is riigi poolt finantseeritud töökohapõhine logistikute õppe programm.

Järgneva kahe aasta jooksul hakkavad õppejõud iganädalastelt käima Via 3L-i ruumides meie töötajatele loenguid lugemas. Koolituse tulemusena saavad meie töötajad kaheaastase õppe läbimisel logistiku taseme 5 ning üheaastase õppe valinud töötajad taseme 4. Õppeperioodi lõpus sooritatakse kutseeksam ning selle edukal läbimisel väljastatakse kutsetunnistused.

Õppetöö tulemusena areneb meie vedude planeerimine ja korraldamine, kaubavarude täiendamine ja ostmine ning klienditeenindus, sest koolituse tulemusena on meil ettvõttes logistika-alase haridusega spetsialiste järjest rohkem!

Õpe toimub iganädalaselt paari töötunni vältel ning ei tähenda töötajatele lisakulusid.