Via 3L sai mitmekesisuse kvaliteedimärgise Austame erinevusi

Postitas Kait Liinev
Kategooria:
mitmekesisuse kokkulepe

Hoolivam ning kaasavam töökeskkond on Via 3L juhtkonnale väga oluline , mistõttu pälvisime koos ülejäänud 49 organisatsiooniga Eesti Inimõiguste Keskus / Estonian Human Rights Centre poolt välja antava kvaliteedimärgise “Austame erinevusi”. Märgise “Austame erinevusi”  on ellu kutsunud sotsiaalministeerium ja see kehtib kaks aastat.

„Austame erinevusi“ on märgis tööandjale, kes peab lugu võrdsest kohtlemisest ja kaasavast organisatsioonikultuurist ning kelle sisuline töö mitmekesisuse juhtimisel on eeskujuks ka teistele. See näitab organisatsiooni pühendumist mitmekesisuse toetamisele ning seeläbi ka parema töökeskkonna ja ühiskonna loomisele.  

austame erinevusi
Austame erinevusi märgisega Via 3L CEO Urmas Uudemets